Secondary Adv

Ashensor panoramik, VERTIKUS

VERTIKUS

Pershkrimi

Ashensoret me xham apo ashensore panoramike, jane ashensor ku kabina ka nje ose disa faqe xham. Keto ashensore montohen neper objekte te ndryshme por tipikisht gjenden ne hotele, vila, objekte rezidenciale luksoze, qendra tregetare, etj.

Varesisht nevojes dhe funksionalitetit keto ashensore mund te jene elektrik apo hidraulik. 

Te gjithe elemente estetik te ashensorit jane te konfigurueshem sipas deshires se klientit madje dhe me mundesi personalizimi te kabines. Klientet mund te zgjidhin qe ashensori i tyre te jete i gjithi prej xhami, kombinim i inoxit me xhamin. Mundt e zgjedhin qe dyert te jene me xham te plote apo te kene kornize inoksi.

Vertikus ju ndihmon qe te mund te konfiguroni kabinen sa me mire ne funksion te objektit tuaj duke u kujdesur qe pamja qe shihet nga kabina te jete e plote.

Ashensoret jane te certifikuara sipas standarteve Europiane EN 81-20/50 i cili eshte dhe standarti aktual i kerkuar nga institucionet Shqiptare. Vini re se cdo ashensor qe nuk eshte I certifikuar sipas ketij standarti nuk e kalon procesin e certifikimit ne Shqiperi dhe si pasoje nuk mund te vendoset ne pune.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme