Secondary Adv

Ashensor vilash, VERTIKUS

VERTIKUS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

VERTIKUS shpk kryen furnzimin me ashensore per vila, ashensore per shtepi apo ashensore per rezidenca private. 

Te gjithe elemente estetik te ashensorit jane te konfigurueshem sipas deshires se klientit madje dhe me mundesi personalizimi te kabines. Klientet mund te zgjidhin qe ashensori i tyre te jete i gjithi prej xhami, kombinim i inoxit me xhamin, inox te ngjyrave te ndryshme, butoneri me prekje apo standarte, etj.

Pervec kujdesit ne dizajn, Vertikus mundeson zgjidhje teknike edhe per situate te veshtira sica jane:

- hapsira per te montuar ashensorin eshte e vogel. Ashensor me kafaz te ngushte 

- mungon gropa poshte. Ashensor me grope minimale ose ashensor pa grope

- nuk ka hapsire te mjaftueshem ne katin me te larte. 

- ashensori duhet te kete 2 apo edhe 3 dyer ne kabine. Ashensor me 2 ose  dalje ne kabine.

- ashensori duhet montuar jashte objektit. Ashensor i jashtem.

- hapsira per dyert eshte e ngushte. Ashensor me dere te ngushte

- etj. 

Ashensoret jane te certifikuara sipas standarteve Europiane EN 81-20/50 i cili eshte dhe standarti aktual i kerkuar nga institucionet Shqiptare. Vini re se cdo ashensor qe nuk eshte i certifikuar sipas ketij standarti nuk e kalon procesin e certifikimit ne Shqiperi dhe si pasoje nuk mund te vendoset ne pune.

Specifikimet me te kerkuara per keto ashensore jane:

Sistemi i levizjes: Elektrik pa dhome makinerie (MRL) ose Hidraulik

Numri i ndalesave: 2 – 5 ndalesa

Thellesia minimale e gropes: 15 cm*

Lartesia minimale ne katin e fundit: 260 cm*

Shpejtesia: 0.15 – 1.0 meter per sekond

Peshembajtja: 320 - 450 kg  

Kapaciteti: 4 – 6 persona

Cdo ashensor ndertohet sipas nevojes se cdo klienti me mundesi zgjdhje te materialeve te kabines, dyerve, butonave etj sipas deshires dhe buxhetit te cdo klienti.

*per tipe te caktura ashensoresh

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme