Secondary Adv

Ashensor Pallatesh, VERTIKUS

VERTIKUS

Pershkrimi

Ashensor Pallatesh

VERTIKUS shpk kryen furnzimin me ashensore per pallate apo ashensore rezidencial per te gjithe llojet e objekteve rezidenciale me cmime shume konkuruese.

Ashensoret jane te certifikuara sipas standarteve Europiane EN 81-20/50 i cili eshte dhe standarti aktual i kerkuar nga institucionet Shqiptare. Vini re se cdo ashensor qe nuk eshte I certifikuar sipas ketij standarti nuk e kalon procesin e certifikimit ne Shqiperi dhe si pasoje nuk mund te vendoset ne pune.

Specifikimet me te kerkuara per keto ashensore jane:

Sistemi i levizjes: Eletkrik (Elektromekanik)

Vendosja e motorrit: Mbi shina, brenda kafazit. 

Numri i ndalesave: 5 – 18 ndalesa

Shpejtesia: 0.6 – 1.6 meter per sekond

Peshembajtja: 450 – 1000 kg  

Kapaciteti: 6 – 13 persona

Cdo ashensor ndertohet sipas nevojes se cdo klienti me mundesi zgjdhje te materialeve te kabines, dyerve, butonave etj sipas deshires dhe buxhetit te cdo klienti.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme