Secondary Adv

Ashensor spitalesh, VERTIKUS

VERTIKUS

Pershkrimi

Ashensor spitalesh

Ashensori per spitale/shtreter ndertohet duke mbajtur parasysh kushtet specifike te transportit te semureve dhe shtreterve spitalore. Ato ndertohen sipas standarteve ISO 9001 qe ploteson kerkesat e Direktives Europiane per ashensoret 2014/33/EU.

Me mundesi zgjidhje elektrike apo hidraulike, me shpejtesi dhe kapacitet sipas nevojes Vertikus eshte ne gjendje ti pergjigjet cdo kerkese sado specifike. Nje kabine me dimensions 1400 mm x 2400mm dhe me nje hapje dere prej 1200mm mundeson tranportin lirshem te shtreterve, pajisjve ndihmese mjeksore dhe personelit shoqerues.

Materialet e perdorura ne kabinat e ashensoreve i pergjigjen kodeve te percaktuara per ndertimin e ketyre ashensoreve. 

Funksionet perfshijne dhenien prioritet ne levizje nga personat e autorizuar ne raste urgjente

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme