Secondary Adv

Ashensor Hidraulik, VERTIKUS

VERTIKUS

 Përshkrimi

Ashensor Hidraulik

Vertikus sjell ne Shqiperi nje nga prodhuesit lider ne prodhimin e ashensoreve dhe sistemeve hidraulike.

Ashensoret Hidraulike jane zgjidhje shume ekonomike dhe praktike per objekte deri ne 6 kate. 

Keto ashensore vihen ne levizje nepermjet vajit hidraulik, pompes dhe pistonit. Sistemet e avancuara elektronike te ashensoreve hidraulike mundesojne nje levizje pa tronditje, nivelim perfekt ne kate, sisteme automatike rinivelimi, etj.

Keto ashensore gjejne perdorim shume te mire ne:

- Objekte rezidenciale deri ne 6 ndalesa

- Objekte ekzistuese, pallate te ndertuara perpara viteve 1990. 

- Objekte ku hapsira per ashensor eshte e kufizuar.

- Vila dhe shtepi

- Dyqane dhe markete

- Hotele me pak kate

 

Ashensoret hidraulik jane gjithashtu shume te perdorshem per perdorim industrial dhe ngarkesa te renda si psh:

- ashensore mallrash te ngarkesave deri ne 12,500 kg apo me shume

- ashensore makinash

- ashensore per magazine

- ashensore per spitale

- platforma hidraulike

Ashenoret hidraulike kane kosto mirembajtje te ulet dhe nisur nga numri me i pakte i komponenteve defektet jane me te rralla.

Specifikimet me te kerkuara per keto ashensore jane:

Sistemi i levizjes: Hidraulik

Numri i ndalesave: 2 – 6 ndalesa

Shpejtesia: 0.15 – 1.0 meter per sekond

Peshembajtja: 450 – 2000 kg (mundesi per ngarkesa deri ne 12,500 kg) 

Destinimi: Persona, mallra, persona dhe mallra

Cdo ashensor ndertohet sipas nevojes se cdo klienti me mundesi zgjdhje te materialeve te kabines, dyerve, butonave etj sipas deshires dhe buxhetit te cdo klienti.

 

Produkte te ngjashme