Secondary Adv

Ashensor mallrash, VERTIKUS

VERTIKUS

 Përshkrimi

Vertikus shpk ju mundeson ashensore per mallra me kapacitet deri ne 12,500 kg.  Ashensoret e mallrave jane ashensore ku cdo element dhe komponent eshte i ndertuar te perballoje ngarkesa te renda. Mallrat ne keto ashensore mund te ngarkohen dhe shkarkohen edhe me auto-pirun.

Sipas rastit dhe kapacitetit ashensore jane te pajisur me dy apo me kater pistona hidraulik te standarteve CE qe punojne te sinkronizuar. 

Nese eshte e nevojshme, ashensoret pajisen me elemente stabilizuese per tonazhe shume te larta per te siguruar ngarkim dhe shkarkim sa me te lehte.