Secondary Adv

Porte dushi me mentesha ne mur, Art Home

Art Home

 Përshkrimi

Porte dushi me mentesha ne mur

KARAKTERISTIKAT

– Mentesha çeliku të cilat sigurojnë dyert e xhamit duke lejuar hapësirë të

konsiderueshme me xham.

– Mentesha, doreza, kapëse murale dhe elementë mbajtës për dyshemenë të dizen –

juara posaçërisht.

– Shirita transparentë sigurojnë mbylljen apo ngjitjen e përsosur dhe nga ana estetike.

– Lloji i menteshave të përdorura lejon instalimin e lehtë në të gjitha llojet e murit.

– Ndihmon në mbulimin e hapësirave të mëdha në tualete duke mundësuar krijimin

e kombinimeve të ndryshme midis dy ose tre panelesh xhami.

 

PËRSHKRIMI

Portë dushi me mentesha ne mur

POZICIONIMI

Në tre faqe muri

TIPI DHE SPESORI I XHAMIT

8-10 mm Xham transparent

Anti-Kalkar

Satine

Me ngjyre dhe me dizenjo

MATERIALI I AKSESORËVE

Inoks me shkëlqim

DIMENSIONET

(60-80) x 200

(81-100) x 200

(101-120) x 200