Secondary Adv

Sistem fasade i kompletuar me eficience te larte energjike , Art Home

Art Home

 Përshkrimi

Sistem fasade i kompletuar me eficience  te larte energjike

Ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem duke permbushur të gjitha kerkesat e sigurise.

Avantazhet

 

Rritja e nivelit të sigurisë

Rritja e nivelit të izolimit të zërit

Funksionaliteti maksimal

Rritja e dritës natyrore falë dizajnit të sistemit

Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën

Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

 

TIPET E DRITAREVE

Fikse dhe me hapje

MEKANIZMI

?

PESHA KANATIT

Deri në 180 Kg

GJERËSIA E DUKSHME

50 mm

LLOJI XHAMIT

Dopjo

IZOLIMI TERMIK

Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Produkte te ngjashme