Secondary Adv

Vetrate xhami me ngritje dhe rreshqitje me izolim termik, Art Home

Art Home

 Përshkrimi

Vetrate xhami me ngritje dhe rreshqitje me izolim termik 

Është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

Avantazhet

Ndriçim natyral i përmirësuar ndjeshëm falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të mëdha të kornizave dritareve

Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë

Efiçenca e Lartë e Energjisë

Shumëllojshmëri zgjidhjesh alternative

Rritja e nivelit të sigurisë

Niveli i lartë i izolimit të zërit

Cilësi e lartë me performancë të certikuar të kornizimit

Zgjidhje të veçanta për hotelet

 

TIPET E DRITAREVE

Me rrëshkitje

MEKANIZMI

Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje

PESHA KANATIT

Deri në 300 Kg

GJERËSIA KANATIT

56 mm

LLOJI XHAMIT

Dopjo

IZOLIMI TERMIK

Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE

Rrëshkitje paralele

Rrëshkitje në zgavër të murit

Rrëshkitje këndore