Secondary Adv

Tavoline zyre FLIB me palosje vertikale me rrota, Inter-Office

Inter-Office

 Përshkrimi

Tavoline zyre FLIB me palosje vertikale me rrota

Karakteristikat:

Syprina është melaminë me trashësi 25 mm dhe e shirituar me P.V.C. mbrojtëse me trashësi 2mm. Ngjyra e realizohet sipas preferencave të klientit.

Kembe metalike të lyera me një shtresë mbrojtëse boje alumini.

Rrotat e bëjnë të lehtë lëvizjen e tavolinës dhe janë të fiksueshme për të ruajtur qëndrueshmërinë.

Kategoria: Tavoline Mbledhjesh

 

Materialet: Melamine 25 mm, Kembe metalike