Secondary Adv

Tavoline zyre me melanine, Inter-Office

Inter-Office

 Përshkrimi

Tavoline zyre me melanine

Karakteristikat:

Syprina është melaminë me trashësi 25 mm dhe e shirituar me P.V.C. mbrojtëse me trashësi 2mm. Ngjyra e realizohet sipas preferencave të klientit.

Kembet janë metalike me ngjyrë gri metalizato. Në pjesën e sipërme është vendosur një bazamet metalik ku vidhoset syprina.

Traversa metalike është në formë tubolare me hapje nga 120cm-180cm. Në dy skajet e saj ka një sistem dhëmbësh që realizon lidhjen e këmbëve njëra me tjetrën.

Kategoria: Tavoline Zyre

 

Materialet: Melamine 25 mm, Kembe metalike