Secondary Adv

Optimizues fuqie per module inteligjente fotovoltaike, Solar Edge, GES shpk

GES shpk

Pershkrimi

Optimizues fuqie per module inteligjente fotovoltaike, Solar Edge

Zëvendësimi i kutisë standarde të bashkimit në një panel PV me një optimizues të energjisë SolarEdge krijon një modul inteligjent që prodhon më shumë energji. Modulet inteligjentë të optimizuar nga SolarEdge vijnë me elektronikë të energjisë në nivelin e modulit që rrisin sigurinë e energjisë dhe sigurojnë monitorim në nivelin e modulit. Duke përdorur module inteligjente, instaluesit mund të thjeshtojnë blerjen, inventarin dhe logjistikën , ndërsa ulin gjithashtu kostot e punës. Dizajni i ndashëm i optimizuesit të energjisë mundëson rekuperim të lehtë.

Përfitimet:

• Projektuar për kushte ekstreme mjedisore

• Besueshmëri dhe garanci 25-vjeçare

• Matje e përparuar, në kohë reale e performancës

• Reduktimi automatik i tensionit DC të modulit në një tension të sigurt gjatë fikjes së invertorit ose rrjetit, për sigurinë e instaluesit dhe zjarrfikësit

• Teknologji e pavarur e optimizimit (IndOP) - lejon funksionimin me çdo inverter dhe nuk kërkon pajisje shtesë ndërfaqeje

• Të integruara nga prodhuesit e moduleve

• Menaxhimi dhe prodhimi i thjeshtuar i inventarit

• Ndarja termike midis diodave bajpas dhe optimizuesit të energjisë

• Lidhje dhe verifikim më i lehtë i shiritit për kohën e reduktuar të ciklit

• Përputhshmëria e modulit qelizor 400W, 60/72

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme