Secondary Adv

Strukture montimi PV per tarace industriale, Alumil Albania, GES shpk

GES shpk

 Përshkrimi

Strukture montimi PV per tarace industriale, Alumil Albania

Avantazhet e AS410: 

•Asemblim I thjeshte dhe I shpejte.

•Adaptim ne tipe te ndryshme taracash industrial.

•Mundesi per te pozicionuar modulet fotovoltaike ne pozicion horizontal ose vertical per mbulim maksimal te taracave industriale.The installation time is reduced up to 50%.

• Mini shina.

 

Produkte te ngjashme