Secondary Adv

Filter Ajri Viessmann, Altec

Altec

 Përshkrimi

Filter Ajri Viessmann

Pastruesi i ajrit HL-OP-15 është i përkryer për dhoma deri në 40m². Mes shumë përparësive të këtij produkti, është sistemi 6-shkallësh i filtrimit i cili me anë të filtrit fotokatalitik, eliminon jo vetëm pluhurin dhe alergjentët por edhe tymin

 

dhe aromat e pakëndshme. Ky model gjithashtu ka edhe funksionet AUTO dhe SILENT të cilët e zvogëlojnë fuqinë e ventilatorit dhe në këtë mënyrë mundësojnë punë më të qetë të pajisjes. Pastruesi i ajrit është i pajisur me një sensor inteligjent që iu informon për nivelin e ndotjes së ajrit në dhomë dhe kur filtrat duhet të ndërrohen. Ajri i freskët është një thesar! Merr frymë thellë me pastruesin e ajrit HL-OP-15.

 

Krijoni në shtëpi një ambient të ngjashëm me ambientin natyral.

 

 

Sistemi 5-shkallësh i filtrimit në kombinim me filtrin fotokatalitik siguron largim të përbërësve të pakënd-shëm organik.

 

- 4 filtra:

-Para filtri - hapi i parë i proçesit të pastrimit të ajrit nga pluhuri, alergjentët.

 

-Hepa filter (H13) - Filtrim esencial i pluhurit, polenit, alergjentëve, sporeve të mykut dhe tymit.

 

-Filtri me karbon aktiv - eliminon formaldehidin, benzenin, gazrat e dëmshëm dhe aromat e padëshiruara.

 

-Filtri fotokatalitik me dioksid të titaniumit (TiO2) - fotokataliza dekompozon lloje të ndryshme të pa-pastërtive organike, përbërësve të dëmshëm organik (VOC) dhe largon aromat e padëshiruara.

 

- Llampa UV - Pastrimi biologjik i ajrit, eliminimi i viruseve, bakterieve dhe mikroorganizmave.

 

- Jonizuesi - gjeneron jone negative, rregullon balancin e joneve në ajër duke pasur efekt pozitiv në mirëqënien e njeriut dhe krijon ambient të ngjashëm me atë të ambientit natyral psh. në mal, apo në det.

 

Produkte te ngjashme