Secondary Adv

Llac mineral me baze cimentoje transpirante EdelPutz, GEMIX

GEMIX

 Përshkrimi

Llac mineral me baze cimentoje transpirante EdelPutz

EdelPutz është llaq mineral me bazë cimentoje, gëlqereje të hidratuar, mbushësve dhe aditivëve, të cilët janë të rezistueshëm ndaj kushtetve atmosferike dhe është transpirant. Ky lloj llaqi mbronë sipërfaqet e mureve dhe ka efekt të mahnitshëm dekorativ, është i përshtatshëm për mure të mbrenshme dhe të jashtme dhe përmbanë ekstra bardhësi dhe shkëlqim për të cilin nuk ka nevoj për ngjyrosje në rast se përdoret në muret e brendshme.

Produkte te ngjashme