Secondary Adv

Peshore elektronike profesionale 6 ton, M&M Topuzi

M&M Topuzi

 Përshkrimi

Peshore elektronike profesionale 6 ton

2 Vjet Garanci 

Model : MMTPP 1.5 x 1.5 m ! 

Dimensionet : 1500x1500 mm 

Kapaciteti Min : 0.2 kg - Max 4 dhe 6 ton ! 

Per peshim multifunkionale ; Fruta perime , topave te letrave , mallrave te ndryshem, Ullinjve , Shpendeve ! 

Produkte te ngjashme