Secondary Adv

Sistem fasade i ventiluar, me pllake guri natyror Larson, Alucoil, Martini

Martini

 Përshkrimi

Sistem fasade i ventiluar, me pllake guri natyror Larson, Alucoil

Larson nga Alucoil® Aluminium Composite Panels (ACM) është një panel i veshur  me cilësi të lartë të testuar dhe të çertifikuar plotësisht duke siguruar forcën dhe fleksibilitetin e kërkuar për kriteret më kërkuese të dizajnit.

 

SISTEMI

Sistemi i fasadës e ventiluar, me pllaka guri natyror në një bazë betoni të lehtë

 

VETITË

Rezistente ndaj motit dhe rezistente ndaj ngricave; nënshtresa fleksibël kompenson çdo pabarazi në substrat

 

SHTES

Lidhje e fshehur e aluminit të thyer termikisht

sistemi i nën-kornizave.

 

PINRFUNDON / NGJYRA

Solid, 2 shtresa Mica, 3 caot metalike, Fisnishes specialiteti, bakri, inox, alumini anodized

 

PERMASAT

Madhësia e panelit deri në 5'-0 "x 16'-0" m² janë të mundshme, por faktorët specifikë të projektit mund të kufizojnë madhësitë e panelit.