Secondary Adv

Robot pastrimi automatik, TUBO Robo Aertecnica, AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Robot pastrimi automatik, TUBO Robo Aertecnica

Kit përbëhet nga një fshesë me korrent robot për larjen e dyshemeve me teknologji inteligjente dhe një bazë vetë-pastruese e lidhur me një pikë dalëse të një sistemi ekzistues të fshesës me korrent, ose me folenë e tij të dedikuar në sistemet e reja të shërbimit. ROBÒ punon në mënyrë autonome edhe pa një bazë vetë-pastrimi dhe nëse keni nevojë për të, mund ta merrni me vete për t'ju ndihmuar të pastroni edhe në ambiente pa një sistem të centralizuar të vakumiT. Është instaluar me teknologjinë Plug & Play për përdorim të menjëhershëm.  

 

Per me teper klikoni linkun: https://acp.al/posts/5404/Al-Tek-prezanton-risine,--Robotin-automatik-te-pastrimit/

Produkte te ngjashme