Secondary Adv

Kondicioner Fujitsu Minisplit, Fujitsu Superior Klima

Fujitsu Superior Klima

Pershkrimi

Kondicioner Fujitsu Minisplit

Mini-split janë sisteme ngrohëse dhe ftohëse që ju lejojnë të kontrolloni temperaturat në dhoma ose hapësira individuale.

 

Sistemet mini-split kanë dy përbërës kryesorë - një kompresor / kondensator në natyrë dhe një njësi (-e) për trajtimin e ajrit të brendshëm (avullues). Ato janë të lehta për tu instaluar që zakonisht kërkojnë vetëm një vrimë tre inç përmes një muri për kanalin; i cili strehon kabllot e energjisë dhe komunikimit, tubat e bakrit dhe një linjë kullimi kondensimi, që lidh njësitë e jashtme dhe të brendshme.

 

Pompat e nxehtësisë mini-ndarëse nuk janë vetëm zgjidhje e shkëlqyeshme për shtëpi të tërë ose ndërtime të reja, por bëjnë shtesë shtesë të mira për shtëpitë me sisteme ngrohje "jo-kanale", të tilla si hidronike (nxehtësia e ujit të nxehtë), panelet rrezatuese dhe ngrohësit e hapësirës ( dru, vajguri, propan). Ato mund të jenë gjithashtu një zgjedhje e mirë për shtesat e dhomave ku zgjatja ose instalimi i kanalit të shpërndarjes nuk është i mundshëm, dhe shtëpi të reja me efiçiencë të energjisë që kërkojnë vetëm një sistem të vogël kondicionimi hapësire.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme