Secondary Adv

Hidroizolues per tarraca, ballkone BETONGUAINA, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

 Përshkrimi

Hidroizolues per tarraca, ballkone BETONGUAINA

PËRBËRJA:  Komponenti A: dispersion ujor prej polimeresh dhe aditivësh Komponenti B: mbushës reaktiv.

 

KARAKTERISTIKAT: Rezistencë të lartë për erozion dhe rrezet UV Fluiditet i larte Kompakte Rezistenca ndaj impaktit Përshtatshmëria të lëvizjeve strukturore Fleksibilitet në temperatura të ulëta

 

FUSHA E PËRDORIMIT:  BETONGUAINA.S, e armuar me rrjete NIKON 100 ose 200, përdoret për hidroizolimin e çative të sheshta, tarraca, ballkone, etj. BETONGUAINA.S, hidroizolon sipas projektit muret e themelit në lagështi të përhershme, ballkone, mure periemtrale, oxhaqe, etj. BETONGUAINA.S është i përshtatshëm për sipërfaqe të shkelshme. Në BETONGUAINA.S’ju mund vendosni direkt kollë dhe pllakë.

Produkte te ngjashme