Secondary Adv

Hidroziolues per depo uji NORPHEN VASCHE, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Hidroziolues per depo uji NORPHEN VASCHE

PËRBËRJA: NORPHEN VASKA është një bi-komponent dhe :përbëhet nga Komponenti A: përzierje prepolimere e ;lëngshme epokside, pigmente, etj Komponenti B: aminat i kopolimerizuar

 

KARAKTERISTIKAT: Pasi të shuhet plotësisht, material shfaq rezistencë të mirë kimike, fleksibilitet të lartë .dhe rezistencën e ujit Produkti është në dispozicion në ngjyra të ndryshme

 

FUSHA E PËRDORIMIT: NORPHEN VASKA përdoret për prodhimin e veshjeve të papërshkueshëm nga uji të metalit ose depove prej betoni për permbajtjen e lëngjeve me aciditet tëmesëm apo bazik të fortë, në veçanti për vaskat e .pastrimit të ujërave të zeza Për më tepër NORPHEN VASKA mund të përdoret si një shtresë për depo me ujë jo të .pijshëm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme