Secondary Adv

LLac i perforcuar me fiber GROVE RAPIDA RIPRISTINO, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

LLac i perforcuar me fiber GROVE RAPIDA RIPRISTINO

PËRBËRJA: 1-GROVE RIPRISTINO është llaç i përforcuar me fibër. 2-GROVE RAPID është një llaç i përzier me ujë të pastër për rindërtimin e pjesëve të dëmtuara të produkteve të betonit

 

KARAKTERISTIKAT: 1-Realizon trashësi të lartë në një shtresë Posedon forcë të lartë mekanike dhe klimaterike Mund të shtohet me GROVE RIPRISTINO COMP.B për të zëvendësuar ujin në përzierje, për të rritur aderimin, forcën në përkulje dhe rezistencën 2-Krijon trashësi të madhe në një shtresë (4-6 .cm Llaçi i aplikuar ka rezistencë të lartë për agjentët atmosferikë

 

FUSHA E PËRDORIMIT :Mund të përdoret për rregullimin e betonit gjatë restaurimit të tarracave dhe ballkoneve, shtylla dhe trarëve, ;dysheme,etj sipërfaqe të përfunduara të rrugëve realizimin e gushave të lidhjes midis mureve ;dhe themelit, etj mbulimin e fugave të mureve të themelit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme