Secondary Adv

Shtrese hidroizoluese per themele ULTRASEAL SP, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

 Përshkrimi

Shtrese hidroizoluese per themele ULTRASEAL SP

PËRBËRJA: Torfë sintetike bërë nga PVC-P .stabilizuar ne proporcion me vello qelqi Prodhuar në një fabrikë të certifikuar ISO 9001 dhe ISO 14001 (sistemi mjedisor). Ky produkt ) mund të kontribuojnë në fitimin e pikëve për akreditim LEED

 

KARAKTERISTIKAT: Rezistenca nga era Rezistencë të lartë për erozion dhe rrezet UV Rezistencë e lartë mekanike Të pandjeshme ndaj cikleve të nxehtë-ftohtë Rezistenca ndaj impaktit Pajtueshmërinë e lartë ndaj mjedisit

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Tarracat .Me fiksim mekanik

Produkte te ngjashme