Secondary Adv

Shtrese izoluese per struktura betonarme CETFLEX CV, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

 Përshkrimi

Shtrese izoluese per struktura betonarme CETFLEX CV

PËRBËRJA: Shirit metalik me veshje zinku Shirit bentoniti i ngjitur me profilin metalik dhe i veshur me fletë organike Ky produkt mund të kontribuojë në fitimin e pikëve për akreditim LEED

 

KARAKTERISTIKAT: Kapacitet i lartë ujëthithës Rezistencë e lartë mekanike Të pandjeshme ndaj cikleve të nxehtë-ftohtë Rezistenca ndaj impaktit Pajtueshmërinë e lartë ndaj mjedisit

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Fugat e dilatacionit të detyrueshëm në strukturat betonarme

Produkte te ngjashme