Secondary Adv

Shtrese Pvc hidroizolues per cati FLAGON SR, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Shtrese Pvc hidroizolues per cati FLAGON SR

PËRBËRJA: Torfë sintetike bërë nga PVC-P .stabilizuar ne proporcion me vello qelqi Prodhuar në një fabrikë të certifikuar ISO 9001 dhe ISO 14001 Ky produkt mund të kontribuojnë) në fitimin e pikëve për akreditim LEED

 

KARAKTERISTIKAT: Rezistencë të lartë për erozion dhe rrezet UV Nuk ka tkurrje Nuk kalbet Rezistenca ndaj impaktit Përshtatshmëria të lëvizjeve strukturore Fleksibilitet në temperatura të ulëta

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Taccacat Sipërfaqet horizontale jo te shkelshme Sipërfaqet horizontale te shkelshme Spërfaqet horizontale me cati te përmbysur Sipërfaqet horizontale çati sanduiç Sipërfaqet vertikale te ekspozuara .Mbulon një çati te gjelbër

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme