Secondary Adv

Waterstop per beton, RX-101, Teknoedil shpk

Teknoedil shpk

Pershkrimi

Waterstop per beton,  RX-101

PËRBËRJA: Parandalues uji me bazë bentonit natriumi Ky produkt mund të kontribuojë në fitimin e pikë ve për akreditim LEED

 

KARAKTERISTIKAT: Mbrojtjeje pozitive përkundrejt filtrimeve të ujit ne beton Rezistencë e lartë mekanike Të pandjeshme ndaj cikleve të nxehtë-ftohtë Rezistenca ndaj impaktit Eliminon kërkesën e pjesëve te vecanta dhe procedurat delikate të saldimeve Fleksiblitet të lartë për tu përshtatur sipërfaqeve ku do të aplikohet

 

FUSHA E PËRDORIMIT: Të gjitha format e shkëputjeve që krijohen gjatë betonimeve horizontale dhe vertikale me përjashtim të fugave strukturale Bashkimi i betonit ekzistues me një betonim të ri Depertimet rreth murit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme