Secondary Adv

Boje fasade rezistente ndaj ndotjes, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Boje fasade rezistente ndaj ndotjes

Aplikacion

Jashtë

si një përfundim i ndërmjetëm dhe i fundit në Sistemin e Riparimit të Çarjeve Sto për çarje deri në 1.0 mm të gjera

Vetitë

Hidratues UV

shume elastike

shumë rezistent ndaj ndotjes për një bojë kaq të lartë elastike të fasadës

mbulesë shumë e mirë

largues shumë i mirë i ujit

avujt e ujit të depërtueshëm

ftohtë-elastik

E dhënë

me ruajtjen e filmit të kapsuluar

 

Optike

mat mëndafshi

 

Ngjyrë

e bardha

për t'u ngjyrosur sipas Sistemit StoColor, e bardhë

 

Përpunimi

furça, rrotulla

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme