Secondary Adv

Sistem hidroizolues per mure Sto, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistem hidroizolues per mure Sto

StoQuik® Silver DrainScreen ™ është një sistem llaçi çimentoje rezistent ndaj motit duke siguruar mbrojtje të shkëlqyeshme të lagështisë për muret vertikale të jashtme mbi shkallën në ndërtime banimi, komerciale. Kombinon forcën e nënshtresës së pllakës së çimentos me mbrojtjen e përparuar të përbërësve Sto: StoGuard® pengesë ajri dhe lagështie, shtresë kullimi Sto DrainScreen, shtresë bazë të përforcuar StoGuard® Mesh dhe përfundime Sto me teksturë.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme