Secondary Adv

Polisterol EPS RF 170, THERMO SWISS

THERMO SWISS

 Përshkrimi

Polisterol EPS RF 170, Thermo swiss

Polisteroli EPS Thermo swiss është izolues ndaj nxehtësisë, cilësi të lartë, rezistente ndaj deformimit dhe vjetërimit, jo i tkurrshem, i qëndrueshëm ndaj zjarrit. Aplikimi në nxjerrjen e jashtem të godines, izolim termik ndaj lagështisë në bodrume dhe mure, izolim termikndermjet dysheme (gjatë shtrimit te betonit), izolimi i dyshemesë, ndriçimi i dyshemesë, mureve, tavaneve dhe dekorative, izolimi i tepruar i permbysura.

 

Te dhenat teknike:

 

Dendësia e dukshme: 13 kg / m³

Forca e shtypjes:> 0.12 N / mm²

Rezistenca në tërheqje:> 0.13 N / mm²

Përçueshmëria termike R: 0,040 W / mK

vlera u: 40