Secondary Adv

Material HPL per bango kuzhine, Mobileri Shaga

Mobileri Shaga

Pershkrimi

Material HPL per bango kuzhine

Lenda e pare HPL . 

Seria e Hpl-ve eshte disponibel ne nje rang te gjere ngjyrash , dizenjosh , perfshire ktu dizenjot imituese te drurit me siperfaqe ne mat , me shkelqim dhe shume variacone te tjera coloresh . 

 

Te gjitha ofrojne rezistence te larte dhe estetike. Koleksioni ndryshon ne vazhdim ne perputhje me plotesimin e kerkesave ne ndryshim te konsumatoreve ne lidhje me prodhimin e mobiljeve moderne dhe ndryshimit te dizenjove qe gjejne perdorim ne ambientet e brendshme. Shumellojshmeri produktesh me cilesi te larte nga Lamicolor tashme dhe ne Shaga Design Mobilim . 

 

Material qe nuk ka limit ne perdorimin e tij dhe ne mundesine dizenjuese.

Arkitekte , mobiliere mos e humbisni mundesine e njohjes se ketij produkti qe vjen per here te pare ne tregun Shqiptar ! 

Ekskluzivi i kompanise Shaga ku mund te beni nje kuzhine apo nje mobilje luksoze me lenden e pare brand i mirenjohur Lamicolor.

 

Formati laminatit Hpl :4200x1300x0.7 mm.

Gjen perdorim mbi mdf , dhe pllake zdrukthi me ngjitje per mobilje, bango kuzhine teper cilesore, dhe rezistente.

Shaga Design dhe Lamicolor sjell per tregun shqiptar HPL per ambjente te jashtme dhe te brendshme. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme