Secondary Adv

Kondicioner Daikin me optimizim qarkullimi ajri, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Kondicioner Daikin me optimizim qarkullimi ajri

Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier në finiturë elegante në ngjyrë të argjendtë

Efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit për klimë komode. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën

Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të

Praktikisht i padëgjueshëm: njësia funksionon kaq pa zhurmë, sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty.

Vlera sezonaliteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara.

Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit

Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji

Produkte te ngjashme