Secondary Adv

Pompe nxehtesie ajer-uje me qendrim ne dysheme, 2AC Air Conditioning - Daikin

2AC Air Conditioning - Daikin

Pershkrimi

Pompe nxehtesie ajer-uje me qendrim ne dysheme

Njësi diellore e integruar, që ofron komoditet maksimal në ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

Depozitë pa nevojë mirëmbajtjeje: pa gërryerje, anodë, depozitime çmërsi ose gëlqerore, dhe pa humbje të ujit përmes valvulës së sigurisë

Përdorimi maksimal i energjisë së rinovueshme: shfrytëzon teknologjinë e pompës së nxehtësisë për ngrohje dhe mbështetje diellore për ngrohjen e hapësirave dhe prodhim të ujit të ngrohtë shtëpiak

Parimet e ujit të freskët: ujë higjienik, pa qenë nevoja për dezinfektim termik për legjionelë.

Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme