Secondary Adv

Dritare kontrolli Knauf Alutop, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Knauf Alutop - Dritare kontrolli

 

Sipërfaqe ideale edhe pa stukim

Dritaret e kontrollit instalohen në mure dhe tavane për të lejuar kontrolle të thjeshta në mënyrë të vazhdueshme.

Knauf Alutop® Dritare kontrolli me pllakë Diamant montohen shpejt dhe janë shumë të qëndrueshme.

 

Knauf Alutop® Zgjidhje për tavane

Plotëson kërkesat më të larta të një sistemi të caktuar të tavanit (mbrojtje nga zjarri, akustikë, klimatizimi i ambientit dhe ndërthurje e ndriçimit)

Mundësi e lirë krijimi

Përshtatet në të gjitha tavanet akustike me pllaka me vrima

Mbrojtje nga zjarri e testuar, dhe

Optikë perfekte

 

Thjeshtësi në përdorim

Falë mekanizmit të integruar hapja dhe mbyllja e Alutop® Dritare kontrolli kryhet lehtësisht

 

Përmasat standarde dhe të veçanta

 

200x200

250x250

300x300

400x400

500x500

600x600

 

Knauf Alutop® Dritaret e kontrollit mund t’i përshtaten pa problem formës së ambientit në rast se kërkohen të harkuara, me vrima ose në një formë të personalizuar.

 

5 llojet për çdo rast

 

1. REVO 12,5 për pllakë me trashësi 12,5 mm

2. REVO 18 VARIANT për pllakë me trashësi 15 mm dhe 18 mm

3. REVO 25 VARIANT për pllakë me trashësi 20 mm dhe 25 mm

4. F-TEC F30 për pllakë me trashësi 12 mm deri 25 mm

5. F-TEC F90 për pllakë me trashësi 25 mm deri 50 mm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme