Secondary Adv

Mase per lemimin e siperfaqeve ne sistemet e montimit te thate, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Knauf Sheetrock Super Finish është një produkt i përgatitur në fabrikë, për lëmimin e sipërfaqeve në sistemet e montimit të thatë. I prodhuar dhe i mbushur nën vakum dhe krejtsisht i pastruar nga ajri dhe flluskat. Me një përpunim të përparuar të rekomanduar deri në 3 shtresa vendosje, me përbërjen e saj vinil, mundëson arritjen e një sipërfaqe të lëmuar të përparuar, shenjë e kërkesave të larta estetike të përdoruesit dhe me nje nivel profesional përpunimi të aplikuesit për lëmimin e sipërfaqeve. Ofron bazë për lyerje ekonomike të mureve, njëkohësisht edhe bazë për lyerjet më të mira dekorative bashkëkohore.

Produkte te ngjashme