Secondary Adv

Suva me baze gipsi ne forme pluhur MP 75 Li, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

MP 75 L është një suva me bazë gipsi në formë pluhuri me materiale speciale ndihmëse lehtësuese që aplikohet me makineri.

Suva gipsi e lehtë për ambiente të brendshme

Veçanërisht e lehtë dhe me frytshmëri të lartë

Për të gjitha ambientet me lagështi normale të ajrit, përfshirë ambientet të banimit me lagështi si kuzhina dhe tualeti

Sipërfaqet me aftësi të lartë thithëse paratrajtohen me Knauf Aufbrennsperre ose me Knauf Grundiermittel

Sipërfaqet e lëmuara të betonit paratrajtohen me Knauf Betokontakt

E qëndrueshme ndaj gërvishtjeve

E përshtatshme për shtresat e mëtejshme si boja, letër muri, etj.

Për përpunim me makineri dhe me dorë

Koha e përpunimit rreth 3 orë

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme