Secondary Adv

Pllake gipsi me fibra qelqi per mbrojtjen nga zjarri Glassroc F, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

GLASROC F- Pllakë gipsi e përforcuar me fibra qelqi për mbrojtjen nga zjarri të strukturave peshëmbajtëse të çelikut si trarët dhe kolonat.

- Nuk dëmton ambientin,

- Zjarrduruese,

- Fortësi e garantuar.