Secondary Adv

Pllake gipsi me fibra xhami per sisteme me kerkesa te larta Glasroc H, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

GLASROC H- Pllakë gipsi inovative me përbërje fibra xhami dhe veshje të veçantë kundër ujit, për sistemet e thata në ambiente me lagështi të vazhdueshme dhe kërkesa të larta të rezistencës ndaj zjarrit.

- Rezistente ndaj lageshtise, 

- Nuk demton ambientin, 

- Zjarrdururese, 

- E riciklueshme.