Secondary Adv

Pllake prej lesh guri per izolim termik dhe akustik Isover Floor, Saint-Gobain Construction Products Albania

Saint-Gobain Construction Products Albania

 Përshkrimi

ISOVER FLOOR- Pllaka izolimi të forta prej lesh guri. Kombinimi perfekt i rezistencës mekanike dhe izolimit termik dhe akustik. Për izolimin e dyshemeve siguron izolim akustik deri në 35dB.