Secondary Adv

Videocitofoni per ambjent te jashtem, me tastiere me butona dhe lexues karte, Smart Home Albania

Smart Home Albania

Pershkrimi

Videocitofoni per ambjent te jashtem, me tastiere me butona dhe lexues karte. Mundesi pergjigjeje/veprimi (hapje dere/porte) nepermjet aplikacionit ne telefon apo ekranit te brendshem

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme