Secondary Adv

Pllake kalldrem ngjyre gri e nderthurur Arte Antracit, Wienerberger - TONDACH

Wienerberger - TONDACH

 Përshkrimi

Pllake kalldrem ngjyre gri e nderthurur Arte Antracit

Arte Antracit në mënyrë optike pashmangshmërisht ngjan me kalldrëmin dhe duket sikur përbëhet nga shumë elementë individualë. Në realitet, ai përbëhet nga vetëm katër pllaka, që me një kombinim alternativ shumë të thjeshtë përtfojmë optikën e një erashke (skema tradicionale sipas së cilës përftohet kalldrëmi) ose të valëve.

Lartësia: 8 cm