Secondary Adv

Sistem filtrimi PLASMA QUAD CONNECT, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Sistem filtrimi PLASMA QUAD CONNECT

Sistemi i filtrimit PLASMA QUAD CONNECT është një aksesor shtesë që mund të

vendoset në kondicionerët tuaj ekzistent MITSUBISHI ELECTRIC për të patur kualitetin

më të lart të ajrit. Filtrat MAC-100FT-E dhe PAC-SK51FT-E të PLASMA QUAD CONNECT

lidhen me të gjitha njësitë e brendshme murale si dhe kasetat me katër drejtime

(90x90cm).

*Testuar nga laberatoret Japonez

Teknologjia PLASMA QUAD

PLASMA QUAD is an active air filtration system developed by Mitsubishi Electric to

abate indoor airborne pollutants.

PLASMA QUAD është një sistem filtrimi i krijuar nga MITSUBISHI ELECTRIC për të

eleminuar ndotësit e ajrit.

Ky sistem eleminon 99% të viruseve, baktereve dhe mykut, 98% të alergjenteve (siç

është poleni), 97% të pluhurave dhe merimangave, eleminon 99% të grimcave PM 2.5,

gjithashtu, zë dhe neutralizon aromat.

Si funksionon teknologjia PLASMA QUAD

Filtri PLASMA QUAD vepron si barrierë elektrike e cila kap dhe neutralizon ndotësit

mikroskopik të ajrit. Kjo ndodh duke gjeneruar dhe më pas duke shkarkuar fushë

elektrike me voltazh të lartë, kjo teknologji zë dhe neutralizon viruset si dhe eleminon

komponent apo papastërti të tjera që mundohen të kalojnë filtrin.

Sistemi i filtrimit PLASMA QUAD ka provuar që është efektiv në eleminimin e

SARS-CoV-2 gjatë testimit

Rëndësia e ajrit të pastër

Kualiteti i ajrit është thjeshtë një matës se sa i papastër është ajri që ne thithim, ndryshe

është një indikator se sa i shëndetshëm është ajri që na rrethon.

Kualiteti i ajrit në hapësirat e brendshme ku ne kalojmë një pjesë të madhe të kohës ka

ndikim të drejtë për drejtë te kualiteti i jetes tonë.