Secondary Adv

Sistem aspirim ventilim per tualet Ariapur Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Zgjidhja për aromat e këqija

Ariapur është zgjidhja për të garantuar eleminimin e aromave të pakëndshme duke siguruar ajër të pastër brenda banjës pa sakrifikuar dizajnin dhe rehatinë. Funksionimi i Ariapur është i thjeshtë, me performancë të lartë, jashtëzakonisht i qetë dhe vetë njësia është shumë kompakte. Ariapur kap aromat direkt nga tualeti, duke i nxjerrë dhe disponuar ato para se të përhapet në dhomë. Në të njëjtën kohë, ajo eliminon avullin e krijuar gjatë përdorimit të dusheve dhe banjave përmes sistemit të ventilimit në pllakën e thithjes. Nga sot, ky produkt është gjithashtu në dispozicion me një dritë shumë të efektshme të udhëhequr që ndriçon të gjithë dhomën.

 

Kapacitet i lartë ekstraktimi i disponueshëm me versionin Ariapur80 që garanton një rinovim të ajrit prej 65-80 m3 / orë, dhe në versionin Ariapur100Led 85-100 m3 / h ndryshim të ajrit.

 

Dizajni: pllaka mund të pikturohet me bojërat më të zakonshme të disponueshme në treg në mënyrë që të përshtatet me muret rrethuese, edhe kur dekorohet.

 

Higjiena dhe pastrimi: pllaka e mbulesës parandalon formimin e pluhurit, tipik i tifozëve tradicional. Filtri lahet me ujë dhe sapun.

 

Versioni Ariapur100 Led ka një humidistat të brendshëm për aktivizimin automatik nëse pragu i caktuar është tejkaluar. Aktivizohet me ndërprerës ose sensor lëvizjeje me mbyllje të planifikuar të integruar nga 0 në 20 minuta (në versionin Ariapur100Led). Instalimi dhe mirëmbajtja e lehtë falë lidhjes së shpejtë të lidhjeve motorike dhe elektrike. Falë valvulës pa kthim, Ariapur mund të lidhet direkt me sistemin e shkarkimit. Kyçja e lëshimit të pllakës së mbuluar lejon instalimin në tavane dhe mure. Fleksibiliteti i instalimit falë 3 mundësive të lidhjes WC (DN 50) dhe mundësinë e lidhjes së prizës (DN 75-80) në anën ose pjesën e pasme të shtresës së jashtme që përmban tifozin.

 

Ariapur 80

Ariapur80 është zgjidhja ideale e krijuar për instalim në banjë pa dritare, për heqjen e aromave direkt nga WC. Ariapur80 ka provuar të jetë një zgjidhje shumë funksionale edhe në banjë me dritare duke zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme mbeturinat e energjisë dhe duke parandaluar smogun, polenin dhe insektet të hyjnë përmes një dritareje të hapur. Ariapur80 është gjithashtu i aftë të heqë avullin e shkaktuar nga dushet në një familje normale. Funksionimi i Ariapur80 është i gjithanshëm, përkatësisht duke përdorur ndërprerësin e dritës së banjës, një ndërprerës specifik për nxjerrjen e ajrit ose një sensor lëvizjeje duke e bërë atë një sistem jashtëzakonisht fleksibël. E pajisur me një motor të heshtur dhe me efikasitet energjetik, Ariapur80 mund të vendoset në një prurje prej 65 m3 / orë ose 80 m3 / h për të ofruar zgjidhjen më të mirë për mjedisin ku do të instalohet.

 

Ariapur 100

Ariapur100Led është një sistem inovues për nxjerrjen e ajrit për banjën me një dizajn novator, që përmban një dritë prej 960 llambash të udhëhequr nga drita, e aftë të ndriçojë të gjithë mjedisin. Ariapur100Led është në gjendje të monitorojë automatikisht nivelin e lagështirës së ajrit: sensori fillon nxjerrjen në lidhje me nivelin e caktuar të lagështisë duke siguruar një rinovim të plotë të ajrit. Kjo garanton se rezultati i njëjtë arrihet si kur hapen dritaret, por pa humbje të humbjes së nxehtësisë ose energjisë. Falë kohëmatësit të integruar, Ariapur100Led mund të kandidojë deri në 20 minuta pas përdorimit, në mënyrë që ajri në dhomë të rinovohet plotësisht. Ariapur100Led është gjithashtu i pajisur me motor përfundimtar pa furçë të aftë të garantojë konsum të ulët (vetëm 20 W me shpejtësi maksimale), gjithashtu mund ta vendosni tifozin në një shpejtësi më të ulët (85 m3 / orë) për tu përshtatur më mirë me mjedisin në të cilin është instaluar.

Produkte te ngjashme