Secondary Adv

Tub shkarkimi rezistent ndaj temperaturave me izolim akustik Triplus Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Evolucioni i sistemeve të mbetjeve të papërshkueshëm nga zëri.

Tubat Triplus® në të vërtetë janë të përbërë nga tre shtresa materiali, të cilat, kur bashkohen, rezultojnë në një sistem me karakteristika mekanike jashtëzakonisht të mira, madje edhe në temperatura të ulëta, dhe një performancë e shkëlqyer e izolimit të zërit. Triplus® është një sistem i përshtatshëm që përfshin tubacione, pajisje dhe pajisje shtesë, të industrializuara, të prodhuara dhe patentuar nga Aperto, i cili garanton nivelet e emetimeve të ulëta të zhurmave të sistemeve të mbeturinave të kërkuara nga rregulloret, ligjet dhe standardet në fuqi.

 

Karakteristikat e përsosmërisë

Shtresa e ndërmjetme krijohet me një përzierje të patentuar të bazuar në polipropileni (PP) me mbushës minerale (MF), për të siguruar që sistemi Triplus® të ketë karakteristika të shkëlqyera mekanike në të ulët (rezistenca ndaj ndikimit në temperatura të ulëta -25 ° C) dhe të larta temperaturat (shkarkimi i vazhdueshëm me temperatura deri 95 ° C).

Sistemi i mbeturinave Triplus® mund të transportojë ujëra të mbeturinave me vlera PH midis 2 dhe 12, ai ka një rezistencë të lartë ndaj komponimeve kimike më të zakonshme dhe karakterizohet nga një sipërfaqe e brendshme jashtëzakonisht e lëmuar që parandalon ndërtimin e depozitave të brendshme brenda rrjetit të mbeturinave.

 

Shpejtësia dhe lehtësia ekstreme e instalimit

Lidhja e foleve, nuk kërkon përdorimin e ngjitësve ose tretësve të dëmshëm.

 

Performancë e shkëlqyer e izolimit të zërit

Matur në laboratorët e Fraunhofer në Stuttgart, në përputhje me Standardin Evropian EN 14366 të barabartë me 12 dB (A) me një rrjedhë prej 2 l / s (certifikata P-BA 227/2006).

 

Rezistencë e lartë kimike

Tek substancat e tretura në ujërat e mbeturinave civile dhe industriale.

 

Temperatura tejet të ashpra

Rezistencë e lartë ndaj ndikimit në temperatura jashtëzakonisht të ashpra (aq e ulët sa -25 ° C).

 

Rezistencë mekanike.

Tubat janë të përbërë nga tre shtresa të materialit të bashkuar për të garantuar rezistencë të ngritur mekanike.

 

Nga DN 32 mm në DN 250 mm

Gama e gjerë e diametrave nga 32 mm DN në 250 mm DN.

 

Qëndrueshmëria

Produkti, riciklueshmëria e tij dhe proceset e prodhimit bazohen në parimet e Green Building.

Produkte te ngjashme