Secondary Adv

Tub universal per sisteme furnizimi me uje Mixal Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Një sistem universal i furnizimit me ujë.

Mixal® është i përbërë nga tuba me shumë shtresa dhe lloje të ndryshme të pajisjeve që e bëjnë atë të përshtatshme për të gjitha sistemet hidraulike dhe ngrohje. Falë fleksibilitetit të saj ekstrem është produkti ideal për ndërtimin e sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë, mur dhe tavan dhe për shkak të performancës së shkëlqyeshme ai përdoret për shpërndarjen e ujit të pijshëm të nxehtë dhe të ftohtë, në sistemet e ngrohjes së radiatorit dhe tifozëve dhe në sistemet industriale përfshirë sistemet për shpërndarjen e ajrit të kompresuar.

 

Rezistencë ndaj korrozionit

Rezistenca totale ndaj gërryerjes, ndaj materialeve të ndërtimit dhe përbërjeve kryesore kimike lejojnë që ajo të përdoret në një larmi të gjerë aplikimesh, si rezidenciale ashtu edhe industriale.

 

Fleksibilitet i shkëlqyeshëm

Kombinimi i polietilenit të ndërlidhur dhe aluminit garanton fleksibilitet të shkëlqyeshëm kur lakohet (gjithashtu kur përkulet me dorë) dhe stabilitet dimensionale në planin afatgjatë.

 

Izolim i shkëlqyer akustik

Natyra elastike e polietilenit të kryqëzuar lejon thithjen e shkëlqyeshme të dridhjeve dhe për këtë arsye një izolim i shkëlqyer akustik.

 

Reduktim i presionit

Sipërfaqja e brendshme jashtëzakonisht e lëmuar, si dhe parandalon formimin e depozitave siç është shkalla e gëlqeres, siguron ulje të humbjes së presionit edhe me kalimin e kohës.

 

Qëndrueshmëri e garantuar të paktën 50 vjet

Sistemi ka një qëndrueshmëri të garantuar të paktën 50 vjet në përputhje me standardet e produktit; në këtë periudhë produkti mund të përdoret në presione 10 bar dhe temperatura deri 95 ° C.

 

Gama e plotë

Gama e pajisjeve, aksesorëve dhe mjeteve relative është jashtëzakonisht e gjerë dhe lejon të plotësohen të gjitha kërkesat. Pajisjet janë të disponueshme si në metal ashtu edhe në teknopolimer për të mbuluar aplikime të ndryshme të sistemit.

 

Barrierë kundër oksigjenit dhe dritës

Shtresa e aluminit e bashkuar me prapavijë vepron si një pengesë totale kundër oksigjenit dhe dritës, e cila në tubat plastikë do të favorizonte ndryshe rritjen e algave dhe gërryerjen e pjesëve metalike që përbëjnë sistemin.

 

Game e gjerë e diametrave

Gama e gjerë e diametrave nga De 14 deri De 32 për Mixal®.

 

Lehtesi në peshë

Tubat janë shumë të lehta në peshë krahasuar me tubat metalikë: pesha është 1/3 e një tubi bakri të ngjashëm dhe është 1/10 e një tubi të ngjashëm çeliku.

 

Qëndrueshmëria

Pexal® dhe Mixal® prodhohen me materiale që mund të riciklohen plotësisht, të cilat, në fund të shërbimit të tyre, mund të rikuperohet. Proceset e prodhimit të përdorura janë efiçente të energjisë dhe kanë një ndikim të ulët mjedisor; përsa i përket mjedisit dhe ruajtjes së burimeve, Pexal® dhe Mixal® janë në përputhje me parimet e Green Building.

 

Aplikime

Sistemet multilayer Mixal® janë të përshtatshme për rinovime, si dhe në ndërtesa të reja si qendrat tregtare, spitalet, zyrat, shkollat, ndërtesat rezidenciale shumëkatëshe dhe impiantet industriale. Falë cilësive të tyre të shkëlqyera ato mund të përdoren në montimin e sipërfaqes për çdo lloj sistemi:

- furnizimi me ujë me temperaturë të lartë dhe të ulët në radiatorë;

- furnizimi me ujë të nxehtë dhe të ftohur për tifozët;

- shpërndarja e ujit të nxehtë dhe të ftohtë;

- sistemet e ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë, dyshemesë dhe tavanit;

- stacionet e ngrohjes qendrore;

- shpërndarja e ajrit të ngjeshur;

- laboratore, impiante teknike dhe industriale në përgjithësi.

Produkte te ngjashme