Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-AP, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-AP

 

Eficiencë energjitike

 

Të gjitha modelet e serisë janë të renditura “A++” ose “A+++” në ftohje dhe “A+” ose “A++” në ngrohje.

 

Dizenjo kompakte

 

Të gjitha modelet e serisë janë të prezantuara në Single-Split, kurse Multi-Split janë modelet nga 15-60.

 

Sistem kontrolli Wi-Fi

 

Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.

 

Shpërndarje ajri efikase

 

Shpërndarja e ajrit mund të bëhët Automatike, ku fletët e kondiconerit lëvizin lart, poshtë, djathtas, majtas, ose, horizontale, ku ajri drejtohet nga tavani.

 

I qetë në punim

 

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-AP punojnë në nivel minimal zhurme 19dB (A), e njëta vlerë me përshpëritje!

 

Njësi e jashtme për zona të ftohta

 

Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisura me ngrohës elektrik (në bazamentin e njësisë). Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në bazament kur temperaturat janë poshtë zeros dhe mbron ventilatorin.

 

Filtrim i avancuar

 

Filtri arrin të pastroj pluhurat, papastërtitë në mënyrë eficiente dhe është antibakterial. Kjo bën që komforti juaj të arrij në një nivel tjetër, duke patur ajër të pastër.

 

Programues javor.

 

Vendosja e temperatures së dëshiruar dhe fikje/ndezjes, për t’ju përshtatur stilit tuaj të jeteses dhe oraret që ju dëshironi kondicionierin tuaj të ndezur. Reduktoni konsuminin e energjisë duke vendosur orare për të mos harruar kondicionerin ndezur dhe për të eleminuar vendosjen e temperatures në mënyrë të herë pas herëshme.