Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-EF, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-EF

 

Konsumi i ulët, përformanca e lart dhe qetësia, të gjitha të kombinuara së bashku e bëjnë këtë njësi, zgjidhjen më të mirë për ambientet e brendshme, si për dekor ashtu dhe për komfort. Vjen në tre ngjyra: e zezë, gri dhe e bardhë.

 

Njësia MSZ-EF është një nga njesitë me dizajnin më të bukur të kondicionerëve mural të Mitsubishi Electric.

 

Ai është fitues i çmimeve “reddot” për dizajn në 2015.

 

Kondicionerët MSZ-EF janë lehtësisht të kombinueshme me çdo lloji ambienti dhe dekori. Po ashtu janë elegant gjatë punimit.

 

 

 

Eficiencë energjitike

 

Të gjitha modelet e serisë kanë klasifim energjitik “A+++” në ftohje dhe “A++” ose “A+” në ngrohje.

 

Sistem kontrolli Wi-Fi

 

Modeli MSZ-EF ka sistem kontrolli Wi-Fi të inkorporuar.

 

I qetë në punim

 

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-EF punojnë në nivel minimal zhurme 19dB (A), e njëta vlerë me përshpëritje!

 

Njësi e jashtme për zona të ftohta

 

Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisura me ngrohës elektrik (në bazamentin e njësisë). Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në bazament kur temperaturat janë posht zeros dhe mbron vendilatorin.