Secondary Adv

Kondicioner dysheme MFZ-KT, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

Kondicioner dysheme MFZ-KT

 

Trajtë unike me pamje të sheshtë dhe elegante. Strukturë me dy pjesë për të realizuar instalimin në pozicione të ndryshme. Psh. e varur në mur, gjysem e futur në murë, e mbështetur në dysheme.

 

 

Njësi me shumë fletë kontrolli

 

Janë shumë efikase në shpërndarjen e ajrit, duke menjanuar flukset direkte. Gjithashtu eviton krijimin e shtresave ajrore të ftohta

 

 

Programues Javor

 

Mund të programoni cilësimet e temperatures dhe kontrollin e Fikjes/Ndezjes në periudhë javore duke përdorur “Programuesin Javor”. Gjithashtu është e mundur vendosja deri në 8 cilësime ditore.

 

I qetë në punim

 

Njësitë e brendshme të serisë MFZ-KT punojnë në nivel zhurme minimale 19dB (A), e njëta vlerë me përshpëritje!