Secondary Adv

Kondicioner mural MSZ-HR, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

Kondicioner mural MSZ-HR

Eficiencë energjitike

 

Të gjitha modelet e serisë kanë klasifikim energjitik “A++” në ftohje dhe “A+” në ngrohje.

 

 

Dizenjo e thjeshtë

 

Njësia e brendshme është kompakte, e thjeshtë, e përshtatshme për çdo lloj ambienti.

 

I qetë në punim

 

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-HR punojnë në nivel zhurme minimale 22dB (A).

 

 

Sistem kontrolli Wi-Fi *opsional

 

Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.