Secondary Adv

ECODAN - Sistem ftohje-ngrohje, uji te ngrohte sanitar, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

ECODAN - Sistem ftohje-ngrohje, uji të ngrohtë sanitar

Ecodan është ekonomik, mbrojtës ndaj mjedisit dhe sistemi i gjeneratës së re në sistemet e ngrohjes. Por jo vetëm, Ecodan i Mitsubishi Electric përfshin një pompë me eficiencë të lartë, e cila "merr nxehtësinë e ajrit" dhe e kthen atë në energji të rikuperueshme.  Super inverter, ngrohtësi, rehati e garantuar dhe instalim i thjeshtë.

Dizajn elegant dhe kompakt
Dizajn i thjeshtë, si dhe fshehja e vendilatorit me anë të grilave me ngjyrë të zezë e bën njësinë e jashtme të duket shumë elegante.
Përformancë e lartë
Kompresori i ri është kompakt dhe ka përformancë të lartë.
Eficiencë e lartë energjitike
Eficiencë e lartë energjitike dhe ngrohje e fuqishme, njësia është e klasifikuar A++ në rankun e energjisë elektrike.
I qetë
Njësite e jashtme
Janë të thjeshta për t’u instaluar, mirëmbajtur dhe transportuar.
Njesitë e brendshme janë në dispozicion në:
—    Split ose Packaged.
—    Me ose pa përforcues ngrohtësie.
—    Me ose pa enë të zgjeruar.
—    Kontroll hidrobox-i të gatshëm për uji sanitar me anë të një stand-alone tank