Secondary Adv

Pergola me izolim termik me poliuretan PALMIYE SKYROOF PRESTIGE PLUS, SCS Group

SCS Group

 Përshkrimi

PALMIYE SKYROOF PRESTIGE PLUS- PER HERE TE PARE NE SHQIPERI

Produkti me EKSKLUZIV i linjes tone te pergolave, vetem per ata qe dine te vleresojne Cilesine.

 

- IZOLIM TERMIK ME POLIURETAN

- Garanci reale 5 vjet

- Rezistence maksimale ndaj ererave (11 Beaufort)

- 100% Konstruksion ALUMINI, pa pjese Plastike

- Ideim, projektim dhe realizim ne kohe rekord dhe pa kosto shtese

- Kuruar deri ne detaj ne fabriken super moderne PALMIYE dhe montim pa asnje nderyrje apo modifikim ne terren

- Asistence e perhershme me pjese kembimi origjinale